Plugin na zmiany mapki zeby tak czesto sie nie powtarzały -.- Co jakies 3h mogą sie powtarzac -.- Wkółko tylko west :D Wymogi na admina dodac jeszcze 40-50 postow na forum Wgrac 1-2 mapki awp i 1 aima jeszcze,a takze dziabnąc de_rats_room czy cos takiego :D Jakis plugin ktory szybciej wywala afkerow -.- Stoi taki 2 rundy i dopiero go wywala .. a powinno po..30s-1min.
_________________ Życie by żyć, śmierć by umierać.
Najbardziej potrzebne:
1. New mapy
2. Plugin albo :
a)dla nominacji map.. gracze nominuja mapy a one nie powtarzaja sie conajmniej co 5 map
b) dla zmiany mapy przez zwycięzce .. kto wygra mape wybiera nextmap
_________________ Panikarz GejminG
Ostatnio zmieniony przez [bG's]^noah. ;D 2010-01-27, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
Jest problem z mapami sie powtarzaja . West raz byl 2 razy wciagu 1 godziny... To cos nie tak.
A moze tak Map cycle ?
Czyli leca mapy bez vote i mozna ulozyc taki MC i nie bedzie narzekania ze ta mapa byla . Czyli Kurde
Prodigy
Kabul
Piranesi
itd... i to najlepsze by bylo moze by sie nie ktorzy nauczyli nie grac w kolko westa , dusta , i nie wiem jakie mapy jeszcze sa oprocz tych .
Co do map awp_ to osobiscie polecam takie mapy jak : awp_island_s i awp_map ;]
i jakies nowe mapy np : de_blue .
Albo pomysl b) Noaha mi sie podoba . Zwyciezca wybiera mape .
West raz byl 2 razy wciagu 1 godziny... To cos nie tak.
Ale ja mowilem wiele razy adminom ze jak widzą ze next west to zmieniac vote na cos czego dawno nie bylo -.- Ale jak oni dają vote dd2/cbble/pirenesi/aim_taliban to wiadomo ze wybiorą dd2 -.-
MapCycle rox!
_________________ Życie by żyć, śmierć by umierać.
narko jak dzis tak robilismy (0 Westa) to wbiłem na serva gralem godzine i ciagle 3-4 ludzi to wtedy bylo cos nie tak postanowiłem dac vesta patrze pierwsze 5 minut mapy a tu 15 ludzi szkoooda ... ja trzymam sie moich rozwiązań
Ale jak mamy grac tylko westa , dusta2 i kurde jakas tam mapa ktora sie duzo razy powtarza to jest sens grac ? Nie mozna grac na mapach de_prodigy ? Ludzie poprostu nie graja na ich i jak bedzie taka mapa raz na tydzien to sie nie dziw ze ludzie nie chca grac . Trzeba ich przyzwyczajac powoli . Na de_piranesi ostatnio byl serwer prawie full jesli sie nie myle 23/25 ? Czyli jakis tam postep jest bo na poczatku jak zaczalem grac to na piranesi bylo 10 a na dd2 byl full z tego co pamietam . Tez admini musza dolozyc swoje 3 grosze dajac voty na takie mapy wlasnie jak piranesi , torn , prodigy itd . Bo bez tego nic nie ruszy do przodu.
no niedawno został wprowadzony torn, estate - juz to 3/4 ludzi lubi, as_orlig(jakos tak) tez głusuja na to... tak ze sie przystowowywuja :D ale tak i tak jestem za jakimś rozwiązaniem
Kropek nie ma sensu robic vote , bo bedzie np. piranesi , torn , prodigy , cpl_mill i west ... to juz wiadomo co bedzie . Najlepsze wyjscie to zrobic MC jakies i tyle bo tak bedzie latalo tylko West , Dust2 -.-
ale jeśli masz nominacje map to raz na 5 map mozna nominowac np. westa tak ze co 2,5h byłby west ... to nie jest czesto i wporzo rozwiazanie a po tygodniu tego pluginu ludzie by sie przyzwyczaili do mapy innych a i by doszly komendy dla adminow np. przyblizenie vote .. gracze chca vote to admin daje komende w konsoli i jesli np. jest 15 min do konca mapy to przybliza je np. do 30 sekund i sa mapy te ktore były nominowanie ..... tylko trzeba komende znac