1. Twój nick na serwerze. SHIBBY
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 22.02.2010 r. przed 3 minutami =]
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Terrorysta z Murcek
4. Opis skargi. ---
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. http://img716.imageshack....etrain0000c.png
6. Inne : O to moje ip : 79.191.22.232
Sorki że na imageshack ale nie chce mi się wrzucać na inną ...
Ale nie zapominaj o aimie .. Bez tego nie wchodzę na CS'a .
A na serio mam tutaj pytanie dla adminów jak i graczy . Dzisiaj sobie grałem i pewien admin , a raczej adminka :D powiedziała mi , że mam celownik do awp . Na SS widać , że mam ten celownik , lecz czy to jest zabronione ? Madziarka była zdziwiona , że mam UB i tu pytanie , czy celownik do awp bez zooma jest dozwolony ? W ligach jest to zakazane lecz czy na tym serwie też ?
Ostatnio zmieniony przez GetRight 2010-02-25, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
UP , to jest dozwolone . LUq to ma w cfg albo Kuben . Nie czepiają się . A celownik do awp z top15 ma ok. 70 % ? No przyznawać się kto ma :D . Dla mnie powinien być dozwolony . To nie jest ułatwienie dla kogoś kto nie ogarnia awp =]
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 251 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-02-25, 19:43
Gra z celownikiem do awp nie ma sensu bo widzisz gościa celujesz szybko dajesz zuma i frag za fragiem.. co innego bez już tak nie wycelujesz ;D nie mów że 70% z top15 ma celownik bo wątpię..
a te ustawienia w cfg to też wszystko zależy jaka liga bo każda rządzi się innymi prawami :D
Boss ładnie wszystko opisałeś lecz zapominasz o jednym . Tutaj nie jest zbyt wysoki poziom i nie każdy potrafi to zrobić . Tak naprawde to tylko nieliczni - może 10-20 osób . Nie wiem ale raczej więcej tego nie potrafi ... Bo do tego nie ma żadnego poradnika więc tylko Ci co sami się nauczą to potrafią
[ Dodano: 2010-02-25, 19:55 ]
AA nie przeczytałem dokładnie . Myslałem że mówisz o Fast zoomie / No zoomie . Bo trzeba też umieć szybko wycelować . Jeśli o tą kwestię chodzi to wygląda to tak samo jak bez celownika ...
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
Ostatnio zmieniony przez GetRight 2010-02-25, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem cs to tylko gra a wszyscy powinni grać uczciwie Jak ktoś jest dobry to mu celownik do awp ani inne ułatwienie nie potrzebne. Takie moje zdanie.