Według mnie na serwerze DM jest za mało map. Takie mapy jak westwood, assault, jakieś mapy aim typu taliban lub dusty, znacznie by zwiększyły popularność serwera. Malitek, czy mógłbyś dograć te mapy razem z respawnami?
PS: Na dustym byly by to respy na domyslnych miejscach, bo nie da się przejść na drugą stronę
Brakuje również mapy de_prodigy a o trainie to już nie wspominam .Powinna być a na tym serwie niech będą grane mapy tylko pod spary :) . Wkońcu nie gra się tam dal ranku tylko żeby ogarniam te mapki :) . Na 1 serwie DM są 3-4 mapki O_o a ludzi pcha się mnóstwo . Nie podam ze względu na reklamę , ale według mnie taki mapcycle powinien być :
de_dust2
de_inferno
de_train
de_aztec ( w sumie może być :) )
de_nuke
de_cbble
de_cpl_mill
[ Dodano: 2010-02-21, 15:32 ]
Odświeżam stary temat ponieważ te mapy chybą nie są wgrane bynajmniej de_cpl_mill i de_train !
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
No może de_dust jeszcze ujdzie :D Ale patrze na stronkę hltv.org ( demka pro graczy :D ) i są tam nowe mapy pod spary . Może by takie też wgrać wraz z respawnami ... Co wy na to ?
Chodzi mi o mapy :
1. de_tuscan ( stara ale sie gra ) ew. de_cpl_mill
2. de_russka
3. de_forge
4. de_clan2_fire
[ Dodano: 2010-02-21, 16:05 ]
a co do aima , na DM każda mapa jest jakis aim_map :D Będzie się grało badzo głupio z tą mapą bo pomyśl tylko :]
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
Co wy macie z tym westwoodem .Jestem jak najbadziej żeby nie wgrywać tej mapki ! Już sr*m tym westem ... Wgraj MalitQ lepiej traina i prodigy , i cpl_mill xD
Ostatnio zmieniony przez GetRight 2010-02-21, 19:42, w całości zmieniany 1 raz