Wysłany: 2010-01-12, 21:36 Terro Admin poraz drugi.
Na którym serwerze częściej grasz STEAM czy FFA: FFA
Nick na serwerze:Terrorysta z Murcek
Znajomość amxmodx: Żadna, ale mógłbym opanować je bardzo szybko
Masz mikrofon?: Tak
Masz Steama?: Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?: Myślę ze około 15-20 zł
Dodać coś od siebie: Gram tutaj trochę i chciałbym wspomóc was adminów oraz całą serwerownie a dodatkowo mieć satysfakcje i przyjemność z bycia adminem:) Czasami bywam wybuchowy, nie miły ;) ale to tylko do osób które bedą swoją osobą reprezentowały wielkie G :)
Składam podanie poraz drugi być może Malitek nie zauważa mnie:)
Jesli ktos jest na TAK/NIE proszę o uzasadnienie swoich wypowiedzi
jak bedziesz miec adma masz grac na steamie bo ostatnio Cie chyba na NS widywalem
zróbcie admina na steam i po kłopocie:) na NS bylem ostatnio ponieważ steam mi crashuje gdy ktoś podczas gry do mnie pisze lub gdy zminimalizuje cs:) wtedy jest crash i dopiero nastepnego dnia mogę ponownie uruchomić steam nie wim czemu ale tak dziwnie jakos mam:) Daro podaj gg. podasz nr konta zaplace jeszcze w promocji swiatecznej na 3 miechy;)
Nom ja sie niewypwaidalem bo pozniej bys mial ale do mnie ze cos zlego powiedzailem a prawda jest ze przeklinales na say'u i mnie wiele razy obrazales.Ale moze jesli bedziesz mial adma to przyhamujesz i bedzie Git. Wiec mam nadzieje ze tak bedzie i jestem na Tak.