Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 1906 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-02-05, 22:43 VT/TS
witam mam takie pytanie do H@ czy dalo by rade zrobic serwer VT/TS
tak zeby gdy graja osoby z micro i mowia cos na serwie przeszkadza to innym w grze a tak mogliby wejsc sobie na kanal VT/TS i swobodnie rozmawiac
Wiek: 23 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 475 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-02-05, 22:48
Chyba bym oszalał jakbym był np z Matzem, Ickiem, Probą, Janym, Lolkiem i Q na VT.. :D albo bym spadł z krzesła ze śmiechu, a domownicy i sąsiedzi uznaliby mnie za idiote, który gada sam do siebie i śmieje się do kompa :D
Dla mnie to będzie trochę nie sprawiedliwe dla graczy którzy nie będą znali portu do VT/TS wiadomo o co chodzi:) ponieważ 2 osoby wejdą na VT/TS jeden zginie a drugi z przeciwnej druzyny będzie podpowiadał gdzie są jego wrogowie :) bądz na odwrót ;) No ale jak tam uwazacie
Jestem za VT bo już się przyzwyczaiłem ;D ale będzie pompa jak cala ekipa wbije hahaha ;d przynajmniej nie będziemy hałasować w grze tylko na vencie bo nie którym to przeszkadza ;D