wg. mnie znienawidzone "tarcze" powinny być używane na mapach typu "cs_xxx" ponieważ CT przeważnie ma małe szanse przedarcia się do siedziby z hostami (domek, wieżowiec, garaż) no i więc gdyby było tak ograniczenie do 2-3 tarcz maxymalnie na drużynę byłoby całkiem niezle. Oczywiscie nie musi to zostać zatwierdzone na wszystkich serwerach no ale czemu nie? wiem że zaraz będą tu wypowiedzi krytykujące "tarcze" no ale sensu nie widzę raszu na budynek w którym jest 10 Terrorystów. Gra stała by się przyjemniejsza i ciekawsza:) czekam na jakieś odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez Sinan 2010-02-15, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
wg. mnie znienawidzone "tarcze" powinny być używane na mapach typu "cs_xxx" ponieważ CT przeważnie ma małe szanse przedarcia się do siedziby z hostami (domek, wieżowiec, garaż)
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 1906 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-02-14, 13:40
Sinan napisał/a:
ograniczenie do 2-3
tylko z tym jestem na NIE
kupi z 5osob tarcze w CT i kogo potem kicknac czy zbanowac ??
jak juz tarcza to ale ze kazdy z CT moze ja kupic a nie 2-3 osoby
tak samo jak powinno być zabronione wchodzenie na txt
Żeby nie było można wchodzić tam na nuke na TXT to by tak nie zrobili a to po to jest. Po co te okna w dachu? Aby utrudnić grę CT bądź TT zależnie kto jest na dachu.
tylko z tym jestem na NIE
kupi z 5osob tarcze w CT i kogo potem kicknac czy zbanowac ??
jak juz tarcza to ale ze kazdy z CT moze ja kupic a nie 2-3 osoby
Jest taki plugin który ogranicza kupowanie danej broni:) o to mi chodzilo że wrzuci się to na serwer i bd mogly tylko "X" (gdzie X - liczba) nosić tarcze;) no chyba że wszyscy - to jest nie wazne:)
Jest taki plugin który ogranicza kupowanie danej broni:) o to mi chodzilo że wrzuci się to na serwer i bd mogly tylko "X" (gdzie X - liczba) nosić tarcze;) no chyba że wszyscy - to jest nie wazne:)
o to nie wiedziałem o takim pluginie ... jeśli zostałby zainstalowany to bardzo dobrze
nie wiem czy jest taki plugin, ale w każdym chyba amxxie standardowym jest taka komenda amx_restrict i można za pomocą tej komendy ogólnie ograniczyć wzsystkie bronie, ale nie można ograniczyć niestety na ilość
I gdy miałeś kase, lecz 2 osoby z twojego teamu już miały AWP to nie mogłeś kupić:) Malitek, daro? i reszta adminów co o tym myślicie?