Ja też jestem na tak i ogólnie byłbym za tym żeby wprowadzić propozycje IcT, bo alltalk po śmierci byłby fajną rzeczą, a jeśli chodzi o to, że trzeba dogadywać jakieś taktyki przed początkiem rundy to jest to głupi pomysł, ponieważ na serwerze występuje coś takiego jak wyrównywanie teamów (przenoszenie graczy) i przeniesiony gracz mógłby zdradzić taktykę teamu ;]
_________________ Jakie to prawo jest kruche, skoro łamię je buchem...
trzeba dogadywać jakieś taktyki przed początkiem rundy to jest to głupi pomysł
Dokładnie zresztą tak swoją drogą, na takim serwerze FFA mało kiedy się zdarza, że wszyscy wykonują to co się do nich mówi. Na przykładzie DD2, ktoś z terro mówi 6 dluga 4 gala, a i tak jakiś słabszy gracz mający pake i swoich kumpli grających z nim pobiegną w 3 na B licząc, że podłoża pakę i im wybuchnie bo tak jest w ich mniemaniu i tak zostanie, 4 pobiegnie sobie srodkiem, 2 skampi na respie z awp, a ty sam pobiegniesz długą.
Jak dla mnie alltalk po śmierci to dobra opcja dla graczy. :)
trzeba dogadywać jakieś taktyki przed początkiem rundy to jest to głupi pomysł
Dokładnie zresztą tak swoją drogą, na takim serwerze FFA mało kiedy się zdarza, że wszyscy wykonują to co się do nich mówi. Na przykładzie DD2, ktoś z terro mówi 6 dluga 4 gala, a i tak jakiś słabszy gracz mający pake i swoich kumpli grających z nim pobiegną w 3 na B licząc, że podłoża pakę i im wybuchnie bo tak jest w ich mniemaniu i tak zostanie, 4 pobiegnie sobie srodkiem, 2 skampi na respie z awp, a ty sam pobiegniesz długą.
Jak dla mnie alltalk po śmierci to dobra opcja dla graczy. :)
Dlatego to jest serwer FFA, że każdy gra dla siebie nie drużynowo.
Może poczekamy na wypowiedz H@.
_________________ Podpis został zablokowany z powodu treści nie odpowiadającym użytkownikom.