Ile możesz przekazywać na serwer?: Ile będe mógł i ile będe miał
O sobie : No gram już ponad 2 lata i jestem insteresowany adminem. Będe dobrze wypełniaj
swoje funkcjie. I proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania.
Ostatnio zmieniony przez deviL~* 2010-01-25, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Czyz moja odpowiedz nie jest wystarczająca? :D Skoro tak to prosze bardzo :
Nie widuje go na serwie (jezeli jestes to w takim stopniu ze niezbyt sie przyczyniasz do swojej obecnosci (pisanie na say,mikro)) Admin powinien sie interesowac co sie dzieje na serwie.
15 lat.. nie no zebym sie nie czepial ale wymogi to wymogi... wielu nie dostalo admina bo mialo wiek tentego :D
Amx.. da sie podszkolic... nic w tym specjalnego umiec 3-4 komendy do adminowania ^^
Natomiast jeszcze dochodzi aktywnosc na forum... mam uprzedzenia do ludzi ktorzy w pierwszych postach piszą podanie o admina a jeszcze nie byli na serwie i nie dali sie poznac.:)
Cos jeszcze Malitku mam dodac? :) Ty jestes H@ twoja wola jest najwazniejsza costam costam ^^
_________________ Życie by żyć, śmierć by umierać.
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1033
Wysłany: 2010-01-26, 17:21
Ja bym mu dał szanse jak się nie sprawdzi to nar...
daro... nikt go nie zna.. nikt nie byl jak dotąd na tak.. wogole na serwie nie byl zapewne.. a forum odwiedzil zeby napisac podanie -.-
Cytat:
Ja jestem na Tak wszystko jest ok tak jak powinno być wiek i wszystko ja jestem na tak
jedna osoba byla na tak bo chce także zdobyc admina ale niespełnia wymogow jak ten tutaj obecny. No ale dobra kij.. Malitek jak chcesz to daj mu szanse a my sie mu będziemy przypatrywac :) ^^ Chociaż wątpię że jeszcze zagladnie na forum ^^
Jestem na NIE nie jestem jakoś przekonany zresztą nawet go na serwie nie widziałem no i ta liczba postów mówi sama za siebie-nikt go nie zna.Jak składasz admina musisz być rozpoznawalny przez innych np jak ktoś wchodzi na forum zobaczy podanie i(nick gracza) już wie o kogo chodzi,kto składa podanie. A tu nikt nie wie o kogo chodzi
Ostatnio zmieniony przez janusz_pawlowicz 2010-01-26, 18:00, w całości zmieniany 3 razy
ja rowniez na nie ponieważ nigdy go nie widziałem niech pogra to zobaczymy oki a zapłacic moze jak bedzie sie nadawal to dostanie a jak nie to pech mama bedzie biedniejsza o 15 zł
_________________ CHCESZ MIEĆ DZIECI SILNE ZROWE?? KUP IM WINO OWOCOWE!!!!
Dobra niech Malitek zdecyduje.. a ty ares tam na FFA2 ogarniaj... ty jestes raczej tam niz na 4fun -.- Wiec wiesz... nie udzielaj sie nie u siebie :D ^^
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa