apex i kto to mowi ! wez juz idz se nei wiem ulżyj zwal .... bo mnie wkurwiasz nie widzisz ze nie ma szans on? a wiesz co to znaczy " "
Nie przeklinaj! Co to śmietnik? Widać jak "c"ię starzy wychowali! 0 szacunku dla "c"iebie!
Pokazujesz jaki jesteś naprawdę zresztą już to napisałem. Myślisz, że jesteś bogiem? Otóż nie jesteś szczylem co za dyche dostal admina tylko dlatego, że podlizywał się do innych.
Wysłany: 2010-02-12, 22:46
Nie macie tematów do spamowania?? Naskakujecie na siebie jak dzieciaki! Apex skoro jesteś starszy pokaż to swoim zachowaniem. Noah nie przeklinaj, bo nie jesteś fajniejszy w ten sposób. Okażcie choć trochę szacunku dla siebie mimo różnicy wiekowej między wami. Powinniście każdego traktować z szacunkiem jakim należy okazać drugiej osobie! To moje zdanie. Dajcie se ryja i spokój, a jak nie to na gg. To moje zdanie.
Co do tematu:
Zamknąć go jak najszybciej, ponieważ koleś pewnie nawet nie zapłaci, bo se jaja chyba robi.