Mam taki problem, że usunął mi się z listy serwerów 4fun. Gdy chcę go dodać pojawia się okno z napisem "The server Ip address you entered is invalid." A np serwer GG mam caly czas "not respondig" czy to jest mozliwe ze dostalem bana przypdakowo??
_________________ Pamiętaj buraku, że starsi zawsze pierwsi przybijają piątki, i to tylko wtedy, kiedy sobie na to zasłużysz.
Ale żebym nie mógł w ogóle dodac go do listy to dziwne troche... :/ No ale jak Ty tez masz taki problem to spoko :P myslalem ze ktos dal mi przypadkowo albo ktos dostal na zakres i przy okazji mi sie oberwało :D
_________________ Pamiętaj buraku, że starsi zawsze pierwsi przybijają piątki, i to tylko wtedy, kiedy sobie na to zasłużysz.
trzeba miec sposób jeśli mam wyłączony to sprawdzam na stronie czy jest on/off serv jesli chodzi to mi nie ucieknie .. zmieniam nick wyłączam cs'a zmieniam ip wchodzę z powrotem i serv działa
ale trzeba miec zmienne i to zawsze działa
_________________ Panikarz GejminG
Ostatnio zmieniony przez [bG's]^noah. ;D 2010-02-21, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa