Oo nie glosuje na nikogo bo nikt na to nie zasłuzyl ^^ haha bez obrazy przyjaciele ^^ (ja jak zawsze na koncu ^^) Albo.. w sumie.. Łap Michaś^^ Na siebie zaglosować nie moge ^^
/Nie kombinuje ^^ AaAa i wiecej osob zna nicki adminow na serwie a nie na forum ^^
_________________ Życie by żyć, śmierć by umierać.
Ostatnio zmieniony przez Narkoman93 2010-01-05, 06:43, w całości zmieniany 1 raz
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1033
Sugerujcie sie tym, jak dany admin ogarnia serva, czy nie spamuje na @, czy nie zmienia mapy co 3 minuty, czy nie prowokuje innych graczy, nie wywyzsza sie z powodu rangi, która posiąda... a nie tym, jak bardzo kogos lubicie :o A ankieta chyba po to jest ukryta, aby glosowanie bylo w miare tajne i wpisywanie tu, na kogo zaglosowaliscie to imo czyste pucowanie sie ;)
Sugerujcie sie tym, jak dany admin ogarnia serva, czy nie spamuje na @, czy nie zmienia mapy co 3 minuty, czy nie prowokuje innych graczy, nie wywyzsza sie z powodu rangi, która posiąda... a nie tym, jak bardzo kogos lubicie :o A ankieta chyba po to jest ukryta, aby glosowanie bylo w miare tajne i wpisywanie tu, na kogo zaglosowaliscie to imo czyste pucowanie sie ;)
dokladnie :)
_________________ Ale ze mnie typ , ale ze mnie typ..