Wysłany: 2010-02-06, 21:53 Prośba o adma : Ochh i Achh
Nick na serwerze: Ochh i Achh [JAGA] .pl Wiek: 16 (w maju 17) Znajomość amxmodx: póki co żadna.Ale bez obawy : szybko się uczę.Po prostu nigdy nigdzie nie miałem admina Masz mikrofon?: Posiadam Masz Steama?: Oczywiście Ile możesz przekazywać na serwer?: Zgodnie z cennikiem : 10zł- miesiąc lub 20zł-3 miesiące (przelew) Dodać coś od siebie: No więc tak: uczę się w 1 klasie liceum. Jestem z Białegostoku. W CS-a gram łącznie gdzieś 4 lata z przerwami. Na początku non steam, a potem tylko Steam. Myślę ,że stałem się dość rozpoznawalną postacią na tym serwie( np. poprzez mój spray(pikatchu) ). Jestem chyba miły,uprzejmy i lubię pożartować.Myślę ,że jestem nie najgorszym graczem. No i oczywiście potrafię odróżnić Pro od czitera. Denerwują mnie sytuacje kiedy na serwie jest cziter ,a admina nie ma. Po prostu chciałbym usuwać takich ludzi z serwa osobiście.
Nie mi to oceniać, ale ja osobiście jestem na Nie.
_________________ Konopia zawiera składniki, które zmniejszają ból oraz działają przeciwzapalnie, a badania potwierdzają, że konopia jest bardziej skuteczna niż aspiryna.
Denerwują mnie sytuacje kiedy na serwie jest cziter ,a admina nie ma.
Jakbyś użył głowy, to Steam/addfriend dodajesz adma do znajomych i jak coś się dzieje na serwie to piszesz. Admin też człowiek i życie osobiste posiada. Nikt nie będzie siedział dzień i noc w grze.
A tak poza tym uważam że adminów i tak jest dużo już na ffa2. Czasami po 5-6 w grze w tym samym czasie...
Jestem na nie. Powód? Brak znajomości AMX.
_________________ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami...
Tollen : źle mnie zrozumiałeś. W twojego postu rozumiem ,iż uważasz ,że ja mam jakieś pretensje do adminów. Wręcz przeciwnie. Ale są takie sytuacje kiedy żadnego admina nie ma na steam , a cziter grasuje na serwerze. A po za tym wiele osób nie jest chętnych żeby ot tak dodawać kogoś do znajomych. Ty np. mojego zaproszenia które wysłałem do ciebie jakieś 2-3 dni temu nie zaakceptowałeś , więc jak ja mam się skontaktować z adminem ?
A co do AMX . Czy wy wszyscy od urodzenia znaliście wszystkie komendy amx ? Kiedyś musi być ten pierwszy raz (jak ze wszystkim ) . Tak więc chciałbym aby ten moment nadszedł właśnie na tym serwie. A tak po za tym to amx jakoś nie potrafię się nauczyć tak na "sucho" bez praktyki :)
A co do ilości adminów. Na głównej stronie forum pisze : Podania o admina na serwerze FFA2 Wolnych miejsc - 3
Widząc to ,postanowiłem napisać tę prośbę.
Ostatnio zmieniony przez ludzik6 2010-02-06, 22:33, w całości zmieniany 2 razy
Sam nie lubię mięć znajomych na steam których ani troche nie znam bądź zagrałem z nimi raz i odrazu friends... Przypomina to pokemony z naszej-klasy....
+ na cs-serwery.pl powinna być zasada 5 skarg/ błędów admina = wypad. Oczywiście nie chodzi o to jak ktoś zrobi ss i wrzuci je na forum te skargi się nie liczą.
_________________ www.headinjury.xaa.pl <-- odwiedzajcie oczywiście w ramach rewanżu dla cs-serwery.pl jest rownież z naszej stronki na tą przekierowanie :)
ahahahha Tollen zal mic ie troche jestes na nie bo koles niezna amx hahahah amx sie idzie w kilka sekund nauczyc...I to samo co conte poco ma miec 80 znajomych na steamie ://
TAK !
_________________ Tusia,kiedys ja bede cierpial... :**
Wysłany: 2010-02-06, 23:37
Jak dla mnie ok TAK
_________________ W pokoju unosi się zapach domowej babki wiewiórka przy ognisku grzeje zamarznięte łapki pierwsze płatki śniegu przynoszą nam zimę a ja wbijam ci na haus z chu*em twardym jak himen!!! :)))
ahahahha Tollen zal mic ie troche jestes na nie bo koles niezna amx hahahah amx sie idzie w kilka sekund nauczyc...
Jak dla Ciebie to pewnie kilka miesięcy. A co do mojej wypowiedzi każdy ma prawo napisać tutaj swoje zdanie, więc i ja to zrobiłem. Pokaż że masz większy iloraz inteligencji niż małpa i się nie wypowiadaj:).
Cytat:
Ty np. mojego zaproszenia które wysłałem do ciebie jakieś 2-3 dni temu nie zaakceptowałeś , więc jak ja mam się skontaktować z adminem ?
A widzisz takie coś w moim profilu jak GG;> Fakt nie dodaje osoby jeżeli jej nie rozpoznaje. Ale wysiłek kliknięcia myszką 5-6 razy żeby zdobyć moje gg i napisać nie jest trudny:)
Moim zdaniem nauka AMX na serwie gdzie gra sporo ludzi może być...hmm dziwna?
Zresztą nic do Ciebie nie mam, po prostu określiłem swoje zdanie na ten temat.
Btw:
ludzik6 napisał/a:
Myślę ,że stałem się dość rozpoznawalną postacią na tym serwie( np. poprzez mój spray(pikatchu) ).
to ile już grasz na tym serwie? Bo tak szczerze mówiąc według mnie max 2 tygodnie, nie przypominam sobie Ciebie wcześniej. Szczerze odpowiedz:)
Jak serio się mylę i grasz dłużej to będę na tak:)
_________________ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 17 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 1348 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-07, 10:52
GG:8336640 napisz.
_________________ Najukochańsza dziewczyno ma
Niech Cię na wieki strzeże Bóg!
O, jak szczęsliwym byłbym ja,
Gdybym o Tobie mysleć mógł
Cóż więcej rzec Ci, skarbie mój? -
Ze nikt Cię bardziej ode mnie nie kocha -
To jest mych cierpień zdrój
Luffa.pl Najtańsze serwery tylko w Luffa.pl
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Kraków